Greetings from the chairman

Nelisen vuotta sitten Lyceumklubimme päätti ottaa IALC:n vuoden 2018 kansainväliset kulttuuripäivät Ouluun. Viimeisin vuosi on ollut tiivistä työtä ohjelmien ja käytännön järjestelyjen kanssa. Suureksi iloksemme Suomi, Oulu ja ohjelmamme ovat kiinnostaneet hyvää joukkoa Lyceumsiskoja ympäri maailmaa. Saamme 210 vierasta, joista 190 Suomen ulkopuolelta, kauimmaiset Uudesta Seelannista ja Australiasta! Eniten vieraita saapuu Sveitsistä, Saksasta, Hollannista ja Ranskasta. Torstaina retket suuntaavat Hailuotoon, Oulujokivarteen ja Oulua ympäröivien vanhojen kirkkojen kierrokselle sekä
Oulun kaupunkikävelylle. Nämä ovat kohteita, joihin olemme omilla retkillämme tutustuneet ja pidämme niitä ehdottomasti näyttämisen arvoisina. Oulun kaupunki ja useat yrittäjät täällä ovat iloksemme tukeneet eri tavoin päivien antia, mistä heille lämpimät kiitokset. Vieraat ja omat Lyceumklubilaiset, lämpimästi
tervetuloa Oulun Lyceum-kulttuuripäiville!

Iloitkaamme toistemme kohtaamisista!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s